Tel Aviv: Un camion-macara a lovit o linie electrică și a provocat explozia unor baloane de gaze în mai multe clădiri

 

Conform Companiei israeliene de electricitate, astăzi, duminică, un camion-macara care executa lucrări particulare în orașul israelian Tel Aviv, a lovit în mod accidental o linie electrică, care, în cădere, a provocat explozia mai multor butelii de gaz care se aflau în clădirile din zonă.

Pentru a preveni un dezastru, în eventualitatea unor posibile alte explozii, câteva clădiri au fost evacuate. Două apartamente au fost deteriorate și patru persoane, dintre care doi bărbați, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost rănite ușor în urma inhalării fumului declanșat de explozia buteliilor de gaze, două pe stradă Almagor și una pe strada paralelă, Rama.
După incident, aproximativ 100 de apartamente au fost lipsite de curent electric.

Aviv Katz, un paramedic, a declarat: ”Mă aflam la locul meu de muncă când am auzit o explozie puternică și am văzut fum provenind de la o clădire din apropiere. Când am sosit, au văzut numeroase echipe medicale și mari forțe de poliție și pompieri sosind în zonă”.
Echipele medicale au evacuat persoanele afectate la spitalul Ichilov din metropola israeliană. (Anima News)

Be the first to comment on "Tel Aviv: Un camion-macara a lovit o linie electrică și a provocat explozia unor baloane de gaze în mai multe clădiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*