Dramă în Tel Aviv: O fetiță de doi ani ucisă de o mașină sub ochii mamei

 

O fetiță în vârstă de doi ani a fost ucisă duminică după ce a fost lovită de un vehicul în portul din Tel Aviv. Paramedicii au evacuat fetița rănită la spitalul Ichilov din localitate, aplicându-i pe drum o resuscitare cardiopulmonară. Din păcate, după aproximativ o oră de la internare, fetița a decedat din cauza rănilor.
Poliția a deschis o anchetă și după primele cercetări, se pare că fetița a căzut, când se afla cu mama ei pe trotuarul din zona respectivă, trotuar care folosește și drept parcare. În acelați timp, un șofer care se afla la volanul unei mașini particulare intra în parking și a călcat copilul.
Purtătorul de cuvânt al poliției din regiunea Yarkon a declarat că șoferul a fost arestat pentru a fi interogat cu privire la circumstanțele accidentului.
Potrivit Autorității Naționale de Siguranță Rutieră, de la începutul anului 24 de persoane au fost ucise pe șosele, față de 39 în același timp a anului trecut. Trebuie remarcat faptul că numărul de decese în 2017 a fost de 364 în comparație cu 377 în 2016. (Anima News)

Be the first to comment on "Dramă în Tel Aviv: O fetiță de doi ani ucisă de o mașină sub ochii mamei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*