Cristiano Ronaldo participă la campania Magen David Adom (echivalentul Crucii Roșii), în Israel! (VIDEO)

 

Atacantul portughez al Real Madrid, Cristiano Ronaldo, considerat unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, care a câștigat Golden Ball în 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017, a decis să participe la campania lansată de Magen David Adom și Abbott pentru a ajuta la promovarea colectării de sânge în Israel.

”Fiecare donație poate ajuta la salvarea a 3 persoane, indiferent daca se află într-o situație de urgență sau de îngrijire pe termen lung”, a declarat Cristiano Ronaldo, capitanul echipei portugheze de fotbal si jucator la Real Madrid, inainte de a adauga: ”De aceea sunt încântat să mă alătur campaniei Magen David Adom, care va contribui la creșterea gradului de conștientizare a oamenilor cu privire la importanța donării de sânge și îi va încuraja să devină donatori de sânge și salvatori”.
Inițiatorul campaniei este ”Abbott”, liderul mondial în detectarea bolilor infecțioase, ale cărui dispozitive de diagnosticare sunt utilizate pentru a scana mai mult de 50% din rezervele mondiale de sânge. Datorită programului global de supraveghere al ”Abbott”, milioane de oameni primesc transfuzii sanguine sigure în fiecare an. Compania asigură securitatea resurselor de sânge în timp ce caută noi virusuri sau boli.
”Implicarea lui Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume, pentru a crește gradul de conștientizare a importanței donării de sânge, dovedește încă o dată umanitatea sa, preocuparea sa profundă și respectul față de cel apropiat lui”, a declarat Eli Bin, directorul general al Magen David Adom. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Cristiano Ronaldo participă la campania Magen David Adom (echivalentul Crucii Roșii), în Israel! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*